R

RECEPT TAGLIATELLE MET KABELJAUW & ZEEKRAAL

recept met tagliatelle - pasta met kabeljauw - pasta met zeekraal - tagliatelle kabeljauw - recepten met kabeljauw

Van fusilli tot penne, tagliatelle en spaghetti: we zijn gek op pasta’s! Op zoek naar een nieuw pasta gerecht om op tafel te zetten? Wij hebben precies wat je zoekt! Hieronder vind je namelijk het recept voor een heerlijke tagliatelle met kabeljauw en zeekraal.

Vind hier het recept voor tagliatelle met kabeljauw en zeekraal >

Ingrediënten 

2 x kabeljauw met vel gepekeld
1 bakje tagliatelle
1 potje witte wijnsaus
1/4 bakje zeekraal
200 gr gemengde champignons
2 takjes peterselie
2 klontjes roomboter

Ook lekker! Vind hier nog meer pasta recepten voor thuis > 

Bereidingswijze

  1. Breng twee pannen met ruim water aan de kook.
  2. Smelt in een koekenpan 1 klontje boter, bak de champignons goudbruin en gaar. Voeg hier de witte wijnsaus aan toe en laat zachtjes pruttelen om laag vuur.
  3. Zodra het water kookt haal je een pan van de warmtebron, leg hier het zakje met de gepekelde kabeljauw in voor 5 minuten.
  4. Kook ondertussen in de andere pan de pasta gaar volgens de instructie op de verpakking.
  5. In de tussentijd smelt je een klontje boter in een koekenpan en bak je de zeekraal kort op hoog vuur (1 a 2 minuten).
  6. Giet de pasta af en verdeel dit over twee borden. Serveer de pasta met de champignons in witte wijnsaus, de gepekelde kabeljauw en zeekraal. Voeg naar smaak, versgemalen peper toe.
  7. Nu is het tijd om te gaan genieten!

En, wanneer ga jij aan de slag met dit recept voor tagliatelle met kabeljauw en zeekraal?

Bron: Zin in Vers