1

10 x UITJES MET MAMA OP MOEDERDAG 2018

Moederdag uitjes Amsterdam. Help, het is bijna Moederdag! Hoe ga je haar dit jaar weer in het zonnetje zetten? Tenslotte is zij de belangrijkste vrouw in je leven, toch? We got you! Van een lunch met Mimosa's bij Restaurant C, een red velvet cake via Deliveroo!

Help, het is bijna Moederdag! Hoe ga je haar dit jaar weer in het zonnetje zetten? Tenslotte is zij de belangrijkste vrouw in je leven, toch? We got you! Van een lunch met Mimosa’s bij Restaurant C, een red velvet cake via Deliveroo of een speciale chocolate explosion bij THE DUCHESS. Wij hebben de leukste Moederdag uitjes Amsterdam voor je op een rij gezet!

Op zoek naar een Moederdag cadeau tijdens Corona? Doe hier je inspiratie op >

Moederdag lunch – ARC.

Neem je moeder mee naar het pas geopende restaurant ARC. in het Amsterdam historisch stadsarchief en geniet van een speciale Moederdag lunch. ARC. heeft een van de fijnste terrassen van Amsterdam waar je heerlijk kan genieten van de zon. En mocht je naast de lunch je mama nog extra in de watten willen leggen, dan behoort het boeken van een lekkere spa treatment in het naastgelegen hotel ook tot de mogelijkheden!

Bloemen en Bubbels – Escobar

Geen tijd om vooraf iets voor je moeder uit te zoeken? Bij Escobar helpen ze je een handje; iedere moeder wordt op zondag 13 mei verwelkomt met een mooi bloemetje en een lekker glaasje bubbels. Hoe lief?! Als jij haar dan nog op de brunch of diner bij Escobar trakteert is je moederdagcadeau compleet!

Moederdag uitjes Amsterdam

Bubbles & Bloom flower workshop – Bluespoon

Op zondag 13 mei kun je bij Bluespoon deelnemen aan een unieke bloemenworkshop, gegeven door de beste bloemist van Amsterdam, AP Bloem. Leer alles over het maken van een boeket die vervolgens prachtig voor je wordt verpakt zodat jij deze aan je mama. Zij geniet overigens in de tussentijd van een ochtencocktail. Na de workshop kun je bij haar aanschuiven voor een Bluespoon’s Sunday brunch en krijgt je mama ook nog een speciale traktatie! Kaartjes zijn hier verkrijgbaar.

Moederdag Chocolate Explosion – THE DUCHESS

Bij THE DUCHESS kun je je moeder als een échte Royalty verwennen. Ter ere van Moederdag serveren een speciale variatie van het meest bekende dessert: the Chocolate Explosion. En mocht er iets tussen zijn gekomen waardoor je je mama op een andere dag wilt verrassen, kan dat! Het speciale Moederdag dessert is namelijk te bestellen van 11 tot 18 mei.

Ga je met je moeder rode wijn drinken? Let dan hier op!

Celsius Sunday XL Mimosa’s with mom – Restaurant C

De Celsius Sunday XL staat zondag 13 mei in teken van Moederdag; trakteer je moeder – en jezelf – op een heerlijke 3, 4 of 5 gangen lunch met Mimosa’s. Tijdens deze lunch neemt restaurant C jullie 360 graden mee op reis door de gerechten.

Moederdag uitjes Amsterdam

Mama’s Bali Brunch X Marie Stella Maris – Mama Makan

Verwen je moeder met behulp van Mama Rosmina tijdens een speciale editie van de Bali Brunch. Naast Seedlip’s alcoholvrije cocktails serveren ze een frisse Marie Citron Presse en worden de moeders verwend met mini hand treatments. Ook doneert Mama Makan voor elke brunch reservering € 1,- naar de schoon water projecten van Marie Stella Maris wereldwijd.

Deze WijnSpijs wandeling is hét perfecte cadeau!

Bubbels & Oesters – MOER

Op moederdag kan je bij restaurant MOER genieten van bubbels & oesters met live jazzy tunes op de achtergrond. En met een beetje geluk zelfs lekker in de zon op het terras. Verwen jezelf en je moeder, want voor de prijzen hoef je het niet te laten; een glas bubbels voor € 5,- en oesters voor € 1,-.

Moederdag uitjes Amsterdam

Wellness weekend – Blooming

Oke, een beetje buiten Amsterdam. Hoe lekker is dat? Je kunt haar meenemen naar Blooming in Bergen aan Zee voor een heerlijk wellness weekend. Bij het hotel kan je een ontspannende massage boeken en gebruik maken van het zwembad en de sauna en bij mooi weer ben je slechts een kwartiertje verwijdert van het strand.

Moederdag uitjes amsterdam

‘Een drankje en een plankje’ – Spingaren

Voor iedereen met een overvolle agenda maakt restaurant Spingaren het je deze moederdag extra makkelijk; iedereen die zaterdag komt dineren krijgt een speciale moederdag cadeaubon voor ‘een drankje & plankje’ voor 2. Hiermee kun je met je moeder op dag naar keuze langs bij Spingaren langskomen voor een charcuterie en een drankje.

 Op zoek naar een leuk food festival voor de zomer samen met je moeder? Deze vind je hier!

Red velvet cake – Deliveroo

Word moeders zoetste kindje en verras haar deze Moederdag met een lekkernij die bijna net zo zoet is als jijzelf. Vergeet de standaard cadeaubon, “Voor de liefste mama”-mok of dat bosje bloemen. Dit jaar verras je je moeder met een overheerlijke ‘red velvet cake’. Nee, je hoeft zelf niet de keuken in, zelfs je bank niet af. Je bestel ‘em gewoon op Deliveroo.nl.

Hoe ga jij je moeder verrassen? Deel het met ons op @girlswhomagazine. Veel plezier!

CategoriesWeekend tips